Lawyers Italy


Ahli hukum: meunangkeun ngabalikeun duit pikeun kiridit kontrak jeung konsumén


Pangadilan-diangkat pengacara anu ditugaskeun ka terdakwa ku otoritas yudisial jeung saterusna, saperti pangacara anu teu dipilih ku warga. Ieu bisa jadi kajadian nu terdakwa nu pengacara nu geus ditugaskeun teu mayar jumlah alatan pangacara anu sahingga janten creditor ka arah konsumén anak. Ngarti kumaha anjeun sumping di ieu, urang kudu ngamimitian ti anggapan yén dina prosés kriminal, nu teknis patahanan wajib: warga anu disangka atawa dituduh a kajahatan anu wajib boga hiji pengacara. Dina kasus teu ngabales ka ondangan hakim pikeun nyadiakeun hiji pengacara, pangadilan nunjuk hiji dipilih ti daptar attorneys nu prakték di profesi dina aspék hukum pidana jeung

Sangu pangropéa anak, itungan sangu pangropéa anak, pangropéa of anak hukum umur — Studio legale avv. Daniel Cibin — pengacara di Milan

Sipil union antara jalma nu sarua jenis kelamin: kartu informasi dina ciri anyar institute jeung dina ampir sarua jeung béda jeung nikah kadang-kadang biaya nu kaluar-of-sakola, saperti kursus atikan, kagiatan olahraga jeung kagiatan rekreasi (nu kaasup idin boh pihak) ieu kitu, dina kanyataanana, nyatakeun Court of Cassation (Cass. dua puluh dalapan agustus, no.), ieu kawajiban bisa ceased lamun bukti dibere yen putra umur geus kahontal kamerdikaan ékonomi, atawa geus disimpen di beton kaayaan achieving dinya, atawa nu gagal pikeun ngalakonan hiji aktivitas gumantung kana hiji dangong ‘a bener atawa inert,’ jeung putra, anu sarua. a nasehat legal atawa hiji pamadegan

Arbitrase — Studio legale, Pengacara — Hukum internasional — Milan

ieu téh hiji prosedur nu hiji alternatif ka pangadilan nu ngidinan gancang leyuran sengketa komérsial, kaasup international. Putusan nu arbiter geus nilai a judgment pangadilan, teu appealable jeung bisa dieksekusi dina kalolobaan nagara deungeun hatur nuhun ka Nu ditangtoskeun drafting tina arbitrase klausa (arbitrase) jeung anu fundamental pentingna dina raraga pikeun nyingkahan waragad kaleuleuwihan atawa cacad. Waragad tilu arbitrators boga kos maneh pisan nangtang. Arbitrase ieu kokotéténgan kana ayeuna jeung mistrust ku jalma anu mikir yén éta téh mahal atawa teu mastikeun neutrality of arbitrators. Ieu téh sabab perlu pikeun nyaho sababaraha aturan pikeun nyegah ieu drawbacks: pikeun leuwih jéntré,

Non-mayar tina bantuan ka minors: genep hukuman pikeun kolotna ka — Imah — Nc pikeun ngalakukeun

Frustasi ku kurangna pangropéa teratur pikeun barudak nu anak anjeun téh narima

Perampokan di villa nu: opat puluh menit teror, Pengacara a, jeung pamajikan nyita

jeung pamajikan dilaksanakeun panangan dina panangan ku garong nu escorting kamar di kamar sabab eta dituduhkeun di mana maranéhanana éta terus duit jeung mulia, dua léngkah ti Electric Tognana. Nu commando, sanggeus ngabogaan terrorized pasangan, ransacked salaku worthlessness kapanggih di villa nu: duit tunai, jewels jeung jam tangan tina nilai nu boga, kaasup Rolex. Nilai loot, masih ngitung jeung precision, sababaraha puluhan rébu euro. nepi ka maranehna maok ka ahli hukum jeung hakim, jujur kuring teu ngaraos sorry, jeung lamun isukan maranéhanana indit pikeun nyokot kaluar HAKIM ti imah ka imah, kuring abah. Nepi ka hukum urang jeung urang magistrates

Hak cipta hukum, italia Masarakat Pangarang jeung Rai

Nya eta hak anu ngamungkinkeun panulis boga ekslusif bukuna, ngaku kabapakan, pikeun mutuskeun jeung lamun pikeun nyebarkeun eta, pikeun ngalawan maranéhanana amandemen, pikeun authorize tipe nu mana wae make jeung narima nu patali jeung éraan, nu éraan alatan jalma anu geus nyiptakeun karya — aturan Hukum hak cipta ekslusif hak nu ngarang make ngarojong karyana dina manner mana wae, pikeun authorize nu mana wae nu jenis umum distribution, baranahan, palaksanaan, ngagambarkeun atawa bentuk sejen tina make jeung ngarasa éraan maranéhanana. Neangan nu leuwih seueur Anu maranéhanana hak nu ngajamin santunan finansial, teu panulis, tapi pikeun jalma nu disambungkeun atawa nu

Ditahan administrasi (Israel)

Ditahan administrasi ngarupakeun ukuran tina wangenan kabebasan individu dilarapkeun pikeun alesan kaamanan. Dina nurun of Israel ukuran ieu dumasar kana Hukum dina otoritas dina kaayaan darurat) enacted dina taun salila british amanat Palestina, jeung diralat di. Dina taun nu Knesset dina pleno sidang, ngondang Panitia pikeun Konstitusi, Hukum jeung Kaadilan pikeun nyiapkeun hiji bil pikeun nyabut ditahan administrasi dina dasar palanggaran demokratis prinsip. Norma teu acan diralat jeung masih dina gaya. Nurutkeun B’tselem, nu Centre, israél informasi hak asasi manusa dina wewengkon dikawasaan, nu nyabut ieu teu mungkin salaku panerapan dilayanan salaku dasar hukum pikeun pamaréntah militer nu ieu dina

Administrasi mengpar

Pikeun administrasi mengpar, nurutkeun italia sistem hukum hartina palanggaran hukum norma nu ditumpukeun hiji administrasi rupa. Sedengkeun aya, komo lamun di fragmentary jalan, dina saméméhna hukum, resmi nu lahir jeung kaeusi administrasi mengpar di Italia bisa ditempatkeun jeung asupna kana gaya hukum dua puluh opat bulan nopémber taun, no. Hukum nawarkeun hiji sistem anu dijieun tina ngalanggar jeung hukuman administrasi, pikeun nyadiakeun prinsip umum, iwal, applicability, jeung kaahlian. Aturan diwanohkeun sistem para-kriminal, saperti dimodelkeun dina sistem penalistico administrasi hukuman dihasilkeun ti administrasi ngalanggar. Nu anggota déwan, dina kanyataan, dipaké aturan pikeun nyieun gede kahiji karya decriminalization, anu mangrupa transformasi tina

Regional administrasi pangadilan

A regional administrasi pangadilan (TAR) geus, dina perda italia Republic, organ administrasi yurisdiksi. Pangadilan anu kompeten pikeun hakim dina banding lodged ngalawan administrasi tindakan, ku individu dipercaya jadi kapangaruhan (di luhur teu luyu jeung sistem hukum) dina sorangan sah dipikaresep. Eta administrasi pangadilan of kahiji conto, nu rulings bisa jadi banding saméméh Déwan State. Pikeun alesan nu sarua, eta mangrupa hiji-hijina tipe yudikatif husus pikeun nyadiakeun ngan dua tingkat judgment. Ngadegna tribunals administrasi of kahiji conto di constituency di wewengkon, nyaéta envisaged ku undang-undang dasar (seni.), tapi hal ieu dijieun ngan ku hukum genep bulan désémber no, sanggeus leungit yurisdiksi

Unsur dasar Pituduh Praktis pikeun Tagihan. dokuméntasi

Invoice hiji dokumén anu dikaluarkeun ku jalma anu ngajual barang atawa ladenan nu. Dina kaitannana of pasatujuan dagang jeung customer méré seller katuhu pikeun cageur harga dituduhkeun. Invoice kudu boga sababaraha ciri penting, diteundeun turun ku hukum, jadi we bakal tempo di handap. Disiplin relatif ka bill dikandung dina Téks, Ngan PPN (DPR). Art. blackjack dituduhkeun nu kudu dikirim invoice ku jalma anu mawa kaluar transaksi di PPN rezim, kaasup Non-Kena transaksi, Dibebaskeun jeung husus schemes. Nu nu disadiakeun tapi ku panerapan iwal pikeun sababaraha kategori subjék atawa pikeun tipe tangtu transaksi (barang atawa jasa jeung ciri nu tangtu). Invoice

Nu pangropéa barudak sawawa

Kawajiban pikeun ngarojong barudak maranéhanana enshrined dina seni. sareng ff c.c. jeung, sacara henteu langsung, ku seni bis, ayat, c.c. merlukeun boh kolot kawajiban pikeun miara, ngalatih jeung ngadidik turunan maranéhanana, nyokot kana akun inclinations jeung aspirasi barudak, di indonesia saimbang ka masing-masing zat, jeung nurutkeun pangabisa maranéhanana pikeun karya atawa di imah. Aya no aturan dina nurun order nu nyadiakeun keur kitu husus kawajiban kolotna bisa cease jeung datang tina yuswa putra, jeung, nepi ka hiji waktu anu singget ka tukang, dina waktu nu sarua, aya no aturan nu dinyatakeun prescribed yen putra nu kudu dijaga, nu ku kolot,

Anu urang — PASAR ANAK — TOKO ANYAR JEUNG DIPAKÉ KUALITAS BARUDAK

A pasar nu teu kakurangan ti krisis, yén ANAK, pakean, toys jeung alat ti nepi ka opat belas taun umur, boh dipaké jeung anyar, jeung barang utamana branded Model bisnis nu meets kabutuhan anyar kulawarga, nyadiakeun layanan dina konteks di mana eta study, boh jeung hal ka dijual, boh salaku wasalam make deui Format inovatif, basajan jeung diadaptasi ka kabutuhan affiliates, pikeun nyieun pakasaban teu ngan bisnis tapi fun

Separation, cerai: pangropéa putra umur, nepi ka iraha

Nepi ka nu umurna kolot nu dipisahkeun atawa cerai jeung kudu mayar pangropéa ka barudak geus magiorenni. Barudak, komo sanggeus maranéhanana geus nepi ka umur mayoritas kudu dijaga nepi ka maranehna ngahontal swasembada. Pangropéa barudak sawawa nyaéta enshrined dina Konstitusi, nu stipulates yén boh kolot boga kawajiban pikeun ngajaga, ngalatih jeung ngadidik barudak di indonesia saimbang ka panghasilan maranéhanana jeung kamampuh pikeun digawe. Hakim, leuwih ti éta, bisa jadi kudu di hormat tina barudak sawawa teu acan timer cukup mayar hiji mariksa periodical dina bagian nu kolot. Hukum nyadiakeun barudak sawawa kudu nyadiakeun pikeun kapuasan sakabéh kaperluan, kadaharan, baju, pendidikan,

Hiji jalma pangangguran kudu ngajaga barudak maranéhanana

Kagagalan pikeun ngabulkeun pangropéa barudak: henteuna panghasilan jeung kurangna hiji pakasaban teu nyalametkeun bapana ti dmana kriminal. Salah mikir yén kaayaan pangangguran waivers,»tanpa karya»ti nu mana wae nu kawajiban sosial. Ieu oge bakal bener vis-à-vis otoritas pajeg, tapi teu ka kulawargana. Kanyataanna, komo jalma anu teu boga pagawean kudu tetep barudak maranéhanana nepi ka ieu ngahontal kamerdikaan finansial (teu merta, saterusna, sanggeus dalapan belas taun, tapi, nepi ka maranehna manggihan pagawean stabil). Dina kasus separation atawa cerai, teu boga pagawean jalma kudu mayar bulanan sangu ka urut salaki dina raraga make eta pikeun expenses perlu biasa manajemén turunan. Dina leuwih

Di Pangadilan of daya Tarik — Order of ahli Hukum of Bologna

Dina tanggal salapan juli, ieu sacara resmi ngadeg OBSERVATORIUM DINA KAADILAN DI PANGADILAN Of daya TARIK Excerpt tina Akta Incorporation tina Observatorium dina Kaadilan di Pangadilan Of daya Tarik (juli)