Administrasi mengpar



Pikeun administrasi mengpar, nurutkeun italia sistem hukum hartina palanggaran hukum norma nu ditumpukeun hiji administrasi rupa. Sedengkeun aya, komo lamun di fragmentary jalan, dina saméméhna hukum, resmi nu lahir jeung kaeusi administrasi mengpar di Italia bisa ditempatkeun jeung asupna kana gaya hukum dua puluh opat bulan nopémber taun, no. Hukum nawarkeun hiji sistem anu dijieun tina ngalanggar jeung hukuman administrasi, pikeun nyadiakeun prinsip umum, iwal, applicability, jeung kaahlian. Aturan diwanohkeun sistem para-kriminal, saperti dimodelkeun dina sistem penalistico administrasi hukuman dihasilkeun ti administrasi ngalanggar. Nu anggota déwan, dina kanyataan, dipaké aturan pikeun nyieun gede kahiji karya decriminalization, anu mangrupa transformasi tina kejahatan jeung administrasi palanggaran, jeung dipercayakeun ascertainment administrasi mengpar jeung imposition of patali hukuman ka kantor italia administrasi umum. Pananjung administrasi nyinggung anu dipercayakeun ka administrasi awak nu ngalakonan kagiatan administrasi policing, umumna diatur ku hukum no, tapi dina sababaraha kasus ku peraturan sector, jeung nu kakuatan bisa rupa-rupa. Mikir pajabat tina bagi hasil pajeg Agénsi nu hukum kieu aturan sorangan, atawa komo ka sangsi dina pagawean hukum ditumpukeun ku buruh Inspectors, ku aparat kota pulisi, atawa komo operator anu nuturkeun aturan jalan saperti jalan pulisi, jsb, saterusna Standar, saperti D. Lgs. salapan belas bulan désémber, no. dina widang karya jeung D. Lgs. tilu puluh bulan désémber, no. dina perkara minor nyinggung; maranéhanana saterusna ngalegaan karya decriminalisation. Administrasi offence ieu dimodelkeun dina struktur ngalanggar. Padahal, dina konfirmasi nu hukum n. dina Bagian mah, Bab I, dedicated ka prinsip umum sangsi administrasi, kieu the institutes téks éropa konstitusi prinsip legality (seni.), kapasitas pamahaman jeung bakal (seni.), tina unsur subjektif tina tort (seni.), nu jadi sabab of pangaluaran tina hukuman (seni.), partisipasi dina mengpar (seni.), sanajan makroskopis béda salaku prinsip solidaritas dina administrasi ngalanggar, nu ngalegaan ka badan, teu husus (seni, a legal person, the association tanpa kapribadian, jsb). Teu kawas sistim penalistico, sangsi administrasi teu digawe, nu prinsip ni mat rei, nu aya dina kasuksesan pidana hukum prevails paling nguntungkeun, kitu, rada, nu prinsip tempus regit actum, nyaéta hukuman anu dicirikeun dina dasar hukum dina gaya dina waktu komisi tina kajahatan, komo lamun geus leuwih nguntungkeun keur para palaku. Prinsip ieu teu dilarapkeun ka administrasi jeung pajeg sangsi, nu nuturkeun régulasi aneh, pikeun nyadiakeun prinsip ni mat rei. Administrasi hukuman anu pecuniary, jeung bisa dibenerkeun atawa antara hiji garpu ti minimum jeung maksimum. Dina kasus nu pertama nu hukuman ieu ditumpukeun dina jumlah sarua jeung hiji-kaopat, dina kasus kadua dina paling nguntungkeun jumlah antara hiji katilu maximum jeung ganda minimum (seni.). Hukum ogé nyadiakeun sangsi, incidental, diatur ku seni, saperti, contona, ngajabel of administrasi. Non-mayar tina jumlah ieu dianggap ngurangan, ngawengku émisi hiji Ordinansi, paréntah nu salaku hasil tina prosedur dilaksanakeun ku departemen hukum tina lembaga nu geus dikaluarkeun kahiji hukuman nangtukeun jumlah — biasana pangluhurna dina kritéria saperti saméméhna pelanggaran, gawé babarengan jeung otoritas, nu kaayaan ékonomi, jsb, (seni.