Ahli hukum: meunangkeun ngabalikeun duit pikeun kiridit kontrak jeung konsumén



Pangadilan-diangkat pengacara anu ditugaskeun ka terdakwa ku otoritas yudisial jeung saterusna, saperti pangacara anu teu dipilih ku warga. Ieu bisa jadi kajadian nu terdakwa nu pengacara nu geus ditugaskeun teu mayar jumlah alatan pangacara anu sahingga janten creditor ka arah konsumén anak. Ngarti kumaha anjeun sumping di ieu, urang kudu ngamimitian ti anggapan yén dina prosés kriminal, nu teknis patahanan wajib: warga anu disangka atawa dituduh a kajahatan anu wajib boga hiji pengacara. Dina kasus teu ngabales ka ondangan hakim pikeun nyadiakeun hiji pengacara, pangadilan nunjuk hiji dipilih ti daptar attorneys nu prakték di profesi dina aspék hukum pidana jeung nu sadia pikeun nyokot muatan of defenses kantor. Dina hal ka nu éraan ieu masalah hukum teu bisa hudang jeung teu ilahar nu konsumén bisa kontrak hutang, jeung nu penting dina maranéhanana hal, tapi anu wajib mulang ieu sums dina cara saperti nu karya dipigawé teu leungit. Kahiji sakabeh bakal dilakukeun jelas yen pangadilan-diangkat pengacara kawas nu mana wae séjén pengacara ngabogaan hak pikeun gajih, kanyataan yén ieu dipilih ku hakim jeung teu ku jalma nu sarua di tanya teu ngaruh ieu katuhu. Ogé dina hal ieu, dina kanyataan, terdakwa geus ngarasakeun kinerja professional pengacara, sarta boga kawajiban mayar waragad legal anu tanggung jawab professional. Nu pangacara mangka teu saurang pengacara haratis jeung miboga kamampuh jeung kapercayaan, pikeun jadi ngaku ka bantuan hukum di Nagara expense lamun sarat nu papanggih salaku diperlukeun ku hukum. Mayoritas kriminal ahli hukum nganggap pertahanan boh salaku pangacara jeung pangadilan-diangkat pengacara gumantung kana kaayaan tapi terdakwa bébas konsultasi pengacara a, wali di mana wae waktu, komo sanggeus ngerjakeun éta kantor. Eta mindeng kajadian nu terdakwa salaku hasilna ngabalukarkeun teu mayar pangacara nu geus salamet, jeung nu ku alatan éta ahli hukum nu creditors dina kaitannana tina loba konsumén.

Jumlah diturunkeun tina receivables teu narima ti attorneys kantor bisa dipaké pikeun mayar pajeg jeung waragad, PPN kaasup, jeung nu mana wae nu kontribusi mancén ka karyawan. Prosedur ieu téh ngaran»santunan pajeg hutang,»jeung aya ogé gajian nu netep dina kahadean tina pembela kantor pikeun kagiatan dilumangsungkeun dina prosés kriminal. Prosedur luhur anu dipidangkeun ku Sirkular juni, anu dikaluarkeun ku Departemen Kaadilan dina perkara ganti pajeg hutang jeung gajian pikeun expenses, hak jeung waragad payable ka ahli hukum pikeun bantuan hukum di expense of State. Ieu komunikasi ieu dijieun perlu alatan loba laporan dikirimkeun ka Direktorat umum sipil kaadilan geus disorot kumaha dina sababaraha yudisial Kantor anu teu ngaku ka nu prosedur klaim santunan netep dina kahadean tina ahli hukum pikeun kagiatan dina kerangka prosés kriminal minangka pembela kantor. Dina subyek santunan kiridit anjeun bisa neruskeun di ieu jalan hususna dina kasus nu: nu Kadua salaku nyatakeun ku nu disebutkeun di luhur aturan mangka lumangsungna kaayaan saperti waragad jeung expenses alatan jeung payable ka bek kantor nu dibayar ku hakim luyu jeung prosedur diteundeun handap dina artikel jeung diwenangkeun pikeun oposisi nurutkeun pasal.

Nu Sirkular nambihan éta, luyu jeung d

m. juli, urang kudu méré ahli hukum kamampuh pikeun ngimbangan nu mana wae nu klaim pikeun waragad, waragad jeung expenses nu jengkar, di mana tanggal, accrued jeung can dibayar, pikeun nu geus aya no proposal ti oposisi. Ieu tulisan bakal katembong»jeung naon anu maranehna owed keur unggal pajeg jeung fee, kaasup nilai ditambahkeun pajeg (PPN)», sarta anjeun bisa neruskeun pikeun mayar tina kontribusi jaminan sosial pikeun pagawé, ngaliwatan dijual of receivables