hak

Dina website urang anjeun bakal manggihan inpo dina latihan professional jeung kagiatan urangDeepen leuwih alus naon we teu jeung hususna naon urang bisa ngalakukeun pikeun anjeun. Loka ieu bakal ngidinan anjeun pikeun nyaho urang leuwih alus jeung nuliskeun di mana wae waktu kontak urang nu nampa inpo nu leuwih lengkep, jeung asup ka latihan kajadian. PIKEUN ILUBIUNG dina LATIHAN KURSUS perlu pikeun ngadaptar ku ngirim surelek anjeun dituduhkeun dina subjék tangtu anjeun hayang hadir.

Di ahir unggal tangtu anjeun bakal ngaluarkeun sertipikat, jeung alokasi latihan sks pikeun professional ahli hukum, anu kudu timer nyatakeun ka raraga milik dina genep puluh poe ti prestasi. Pikeun informasi nu mana wae nu patali jeung kursus refresher, mangga kontak Mr.

Lello Spoletini ogé pikeun, Pakaitna geus rencanana kursus panarjamah, dina perspektif dicumponan wajib latihan, tapi nyoba, salaku sok, pikeun ngahontal salajengna tujuan pikeun deepen isu diurus jeung tujuan pamutahiran.