Hak cipta hukum, italia Masarakat Pangarang jeung Rai



Nya eta hak anu ngamungkinkeun panulis boga ekslusif bukuna, ngaku kabapakan, pikeun mutuskeun jeung lamun pikeun nyebarkeun eta, pikeun ngalawan maranéhanana amandemen, pikeun authorize tipe nu mana wae make jeung narima nu patali jeung éraan, nu éraan alatan jalma anu geus nyiptakeun karya — aturan Hukum hak cipta ekslusif hak nu ngarang make ngarojong karyana dina manner mana wae, pikeun authorize nu mana wae nu jenis umum distribution, baranahan, palaksanaan, ngagambarkeun atawa bentuk sejen tina make jeung ngarasa éraan maranéhanana.

Neangan nu leuwih seueur Anu maranéhanana hak nu ngajamin santunan finansial, teu panulis, tapi pikeun jalma nu disambungkeun atawa nu patali.

Contona, pikeun catetan label musisi