Hiji jalma pangangguran kudu ngajaga barudak maranéhanana



Kagagalan pikeun ngabulkeun pangropéa barudak: henteuna panghasilan jeung kurangna hiji pakasaban teu nyalametkeun bapana ti dmana kriminal. Salah mikir yén kaayaan pangangguran waivers,»tanpa karya»ti nu mana wae nu kawajiban sosial. Ieu oge bakal bener vis-à-vis otoritas pajeg, tapi teu ka kulawargana. Kanyataanna, komo jalma anu teu boga pagawean kudu tetep barudak maranéhanana nepi ka ieu ngahontal kamerdikaan finansial (teu merta, saterusna, sanggeus dalapan belas taun, tapi, nepi ka maranehna manggihan pagawean stabil). Dina kasus separation atawa cerai, teu boga pagawean jalma kudu mayar bulanan sangu ka urut salaki dina raraga make eta pikeun expenses perlu biasa manajemén turunan. Dina leuwih eta geus mayar rongkah expenses saperti jalma keur médis atawa sakola lalampahan. Naon ieu ngijinkeun ku mahkamah Agung jeung loba judgments diurus, saterusna, ku pangadilan of kahiji jeung kadua gelar. Sanggeus nyarios yén hiji jalma pangangguran kudu tetep barudak maranéhanana, alami nanya: tapi mana pikeun nyokot eta duit hiji jalma pangangguran. Leuwih ti sah pertanyaan. Naha ngahukum bapa»tanpa karya». Hukum, tapi, dimimitian ti hiji anggapan anu sabalikna: saha, lamun anjeun bener hayang, anjeun bisa sarta kudu manggihan pagawean, kajaba bukti ka sabalikna. Dina ahir eta teu hese manggihan pakasaban ogé hina, kawas hiji di sawah, balik jeung ngabersihan tangga tina hiji puseur balanja atawa nyeuseuh mobil di garasi. Sarta urang kudu ngalakukeun hal eta, lamun perlu asup jeung kids kudu dahar. Sesa, padahal keur teu boga pagawean teu merta hartosna otomatis nu geus teu panghasilan sejenna: anjeun bisa boga pakasaban tapi hirup jeung nyewa bulanan pikeun hiji apartemen sipat, atawa salamet berkat bantuan kolot atawa tabungan dina akun kiwari. Nu panghukuman, ku kituna, nu nganggap kamungkinan ngalengkepan pangropéa dina bagian indungna teu boga pagawean. Ti ieu point dimimitian, tangtu, urang bisa pindah ngan lamun geus dipintonkeun pikeun sabalikna: eta indungna yén lamun manéhna hayang nyingkahan dmana kriminal, kudu ngabuktikeun geus dipaké pikeun manggihan pakasaban, atawa yén maranéhanana kaayaan kaséhatan manéhna nyegah eta jeung, dina waktu nu sarua, teu boga panghasilan sejenna ti nu ngagambar pikeun mantuan barudak (saperti real estate, pikeun nyewa, bank akun, sanajan modest, jsb). Ogé hukum lumaku pikeun nyebutkeun,»Mimiti datang barudak, jeung sanggeus kolot». Dina kanyataan, ngan bukti impossibility pikeun ménta hiji panghasilan nu nyegah bapa ti dmana kriminal pikeun hilap pangropéa. Henteu masalah anu bapa bisa jadi tanpa panghasilan jeung tanpa pakasaban: iwal manéhna bisa nyugemakeun pangadilan — dina acara a gugatan ku ex-salaki — jadi serba bisa ékonomis jeung manéhna masih usaha pikeun manggihan pakasaban anyar. Bukti hiji-hijina nagara pangangguran dianggap nyimpang ku hakim, pikeun nyegah dmana kriminal pikeun hilap pangropéa barudak, dina henteuna bukti tina»mutlak impossibility pikeun minuhan kawajiban anak ngaliwatan démo suksés aktivasina»pikeun néangan pakasaban. Court of daya tarik tina Lecce, jeung judgment tina Sabelas, geus dikonfirmasi nu pernyataan tanggung jawab Gi. Gi. dikirimkeun ku Pangadilan of Brindisi blackjack, dina hubungan alokasi disebut dina seni. cod. pen. Jeung daya tarik ku patahanan Gi.

palanggaran hukum, nu balukarna kurangna analisis saksi bukti ku patahanan, dijieun ku putri appellant, jeung ngeunaan kurangna state kamiskinan di creditor, nu kudu characterize reato. kagagalan nangtang alesan, pikeun kagagalan analisis dokuméntasi ngeunaan kaayaan pangangguran jalmi prihatin, geus exhibited dina gelar kahiji, sajaba nu salajengna dokumén anu patali jeung henteu mampuh pikeun adempiere. kabiasaan, motivasi anu alamiah dina solicitation pikeun assessment resép tina kajahatan, sanggeus nepi ka tempat nu komisi of ngalanggar teu saterusna ti juni, yén tanggal sanggeus anak geus isro hirup jeung bapana, iwal ieu geus dilumangsungkeun dina bewara of daya tarik, jeung majelis hakim méré no jawaban dina unggal kasus, komo di behest disebutkeun ngalereskeun periode dina taun di handap ieu, nu ngalanggar ieu, tapi, dimaksudkeun pikeun jadi prescribed. Banding nyaeta unfounded. Anjeun kudu nelepon manifest unfounded alam iwal sasuai ka nagara pangangguran, nu teu scrimina ti kawajiban tina kontribusi, kajaba eta ngabuktikeun mutlak henteu mampuh pikeun minuhan kawajiban ngaliwatan démo of a suksés aktivasina dina ieu rasa, jeung irrelevance verifikasi kaayaan kamiskinan anak, saprak nagara kudu nyaéta alamiah dina ieu kaayaan pikeun damai hal-hukum. Ogé nu nganggap pentingna nyaéta kurangna tinimbangan déposisi putri, diganggu gugat di banding, dasar nu purported terminasi omission tanggal datang umur gadis, tempat nu kitu laku teu elide efek tina naon anu geus kahontal, sarta terus aya pikeun pangaruh non-minuhan kinerja tamat. Ogé kudu kaasup nu defects of judgment dina iwal resép. Memang, lamun aya bener a kurangna rebuttal dina titik, nu propil remediable di lokasi ieu dibikeun alam saukur accertativa tina kaayaan ngaku teu aya dina sengketa nu ngalamar geus kungsi disimpulkeun anjeun geus nungkulan alatan kawajiban, jadi nu dibandingkeun jeung eta, nu omission masih di tempat jeung bener dilaksanakeun yén manéhna téh permanence nu mengpar nepi ka tanggal judgment of conto kahiji, nu nandaan wates permanence nu ngalaksanakeun, jeung ngan nu kudu jangkar assessment tanggung jawab ka objek balitungan, saprak assessment projected pikeun mangsa nu bakal datang. Nu permanence tina omissions accrued saméméhna, jadi eta nyegah accrual of ngabalukarkeun dina cara di kajahatan. Nu tampikan banding merlukeun panghukuman of ngalamar mayar waragad nu proceedings. Salian ti éta indung anu teu boga pagawean kudu manggihan hiji karya santun anu bisa ngajamin dignified hirup keur diri jeung kulawarga, disebutkeun anjeun boga kawajiban pikeun ngarojong manéhna sarta mantuan manéhna pikeun manggihan eta, lian ti pikeun ngahukum eta (ieu nyokot tempat di inggris jeung di jerman, contona), Lamun kaayaan teu bisa mastikeun kaamanan, kaséhatan jeung dignified hirup pikeun kabeh naon we nuju ngalakonan. Nempo DUDU nu punjul ka hukum nagara.

Ulikan nu leuwih hade

Portal nyebutkeun»Hukum pikeun sadaya»dosa, nu dina loba kasus»Hukum teu sarua keur sakabeh», teu démokrasi. Goréng Italia Mangrupa hiji judgment absurd. urang dipisahkeun founding Urang teu super lalaki, urang geus firetrap sok mere alesan pikeun awewe anu make eta. barudak keur kapentingan maranéhanana, anjeun ngabandungan Mark sacara ngulang deui patarosan nyaeta: Naha bapa ngabogaan mayar pangropéa. Dina kanyataanana, aya no normatif resép nu establishes yén éta téh bapa anu dipisahkeun pikeun ngabogaan mayar pangropéa ka pamajikanana jeung barudak. Sabalikna, hukum nyadiakeun nu kadua kolotna kudu nyadiakeun pikeun upkeep kulawarga, unggal nurutkeun maranéhanana incomes, jeung kasadiaan maranéhanana. Jadi founding ngabogaan nu ka»mulasara»istri jeung barudak maranéhanana nyaéta hiji perkara keur statistik. Hal ieu ngan leuwih sering dina watesan persentase, tapi ieu lain hartosna yén italia hukum teu nyadiakeun pikeun sabalikna anggapan dasar, nyaéta, yén awéwé tetep ex-salaki. Aturan nu cek nyaéta dibayar ku salaki dina ékonomis leuwih kuat,»nu hiji jeung nu panghandapna panghasilan, mandang sex. Nu maksud téh pikeun ngidinan dimungkinkeun pikeun hirup bari ngajaga standar sarua hirup ngarasakeun di nikah pasti aya dina wates nu jéntré. Kaayaan pangangguran, tapi, di sorangan teu cukup pikeun dibebaskeun salaki ti mayar pangropéa ti moment yén kaayaan ieu (konon samentara) teu coincide jeung henteu mampuh ékonomi nu sarua, manéhna bisa masih manggihan pakasaban. Pikeun taun konsép ieu geus sababaraha kali affirmed ku rulings pangadilan. Nu anyar, hakim mahkamah Agung, geus blunted maranéhanana orientasi ku nyarios yén lamun salaki nu wajib cara pikeun ékonomi serius kasusah atawa aya dina kaayaan pangangguran, jeung ieu téh mutlak, inadvertent, jeung polos, manéhna bisa legitimately dianggap jadi exempted ti ieu kawajiban. Mayar pangropéa sangu bakal dina kasus saperti bisa digantung nepi ka pamutahiran ékonomi maranéhanana kaayaan, tanpa résiko incurring dina kajahatan palanggaran kawajiban kulawarga bantuan. ‘Hukum pikeun Sadaya’ nyaéta hiji koran diadegkeun ku avv