Kumaha kuduna nulis hiji pernyataan ka pulisi. Kuring bakal bersyukur pikeun conto. Informasi mangpaat keur kabéh

Anceman babaturan ceuk nu salami ukuran teu bakal dicokot, sangar wondering naon nu bakal kajadian saterusna), Dina wangkongan, nu continuum biTuluy nulis ngaran anjeun, ngaran, patronymic, taun lahir jeung alamat pikeun susuratan. Ieu téh perlu, saprak polisi geus katuhu teu mertimbangkeun pernyataan ti anonim dina kajahatan komitmen. Eta komo ngajadikeun rasa pikeun nangtukeun nomer telepon di mana anjeun bisa dikontak. Sanggeus ieu, kecap 'Statement' anu ditulis di puseur kaca. Dina ngalakonan jadi, coba nulis dina wangkongan kalimat jeung jelas jeung ngagambarkeun ngan fakta. Ti kecap kuring nebak, meureun, jsb, eta leuwih hade pikeun nolak. Mun anjeun geus siap pikeun nyadiakeun dokumén confirming fakta tina kajahatan, mangka jeung aplikasi ka polisi, a copy salinan dokumén ieu, jeung di ahir téks utama aplikasi, nyieun daptar pertanyaan. Dina dasar artikel hiji seni Awak panalungtikan, investigator, atawa investigator CCP RF kudu nyokot salah sahiji di handap ieu kaputusan:) dina pangiriman komunikasi dina yurisdiksi luyu jeung Artikel ieu Kode, jeung dina kasus kriminal of proceedings yudisial, individu swasta - ka pangadilan luyu jeung nu kadua bagian tina pasal dua puluh of Kode ieu. Dina dasar artikel hiji seni pidana prosedur code of rusia Federation, awak panalungtikan, nu investigator atawa nu investigator nu wajib pikeun nyokot kaputusan dina jeung teu saterusna ti tilu poe ti tanggal resi ieu komunikasi. Mangga méré ka kuring kaputusan geura-giru sanggeus nyoko miboga. Dina kasus hiji extension ieu periode ka aya atawa tilu puluh poé dina raraga disadiakeun pikeun dina artikel. CCP RF, mangga nginpokeun ka kuring geura-giru sanggeus kaputusan pikeun manjangkeun deadline. Mangka, mangga laporan ka pulisi Lamun anjeun datang ka kantor pangdeukeutna ka anjeun, nanya ka patugas pikeun narima aplikasi. Kalakuanana kalem, tanpa raising sora-na Lamun jalma geus turn jeung teu hayang narima pertanyaan, ngingetkeun eta nu, dina dasar artikel pidana prosedur Code of Féderasi rusia, nu polisi wajib ngarekam mana wae declaration of a kajahatan. Ieu ogé disorot ku artikel lima gambaran proyék dina prosedur pikeun panarimaan, ngadaptar jeung idin dina organ internal tina Féderasi rusia laporan tina kejahatan jeung inpo nu sejen dina pelanggaran hukum. Dina instruksi ieu, di mana wae departemen polisi, diwajibkeun pikeun ngadaptar nu mana wae nu declaration of kajahatan, mandang tempat atawa ti waktu anak komisi. Dina lamun aplikasi geus kungsi geus bisa ngalebetkeun aduan ka pulisi, indit ka departemen seuneu nu pangdeukeutna ka anjeun. Nurutkeun ordinansi dina ngadaptar seragam of nyinggung, departemén seuneu oge kudu narima aplikasi pikeun kajahatan, sarta saterusna mindahkeun eta resmi ka departemen polisi jadi hade.