Prosedur pangakuan tina jaminan

Hal ieu penting pikeun nyaho maksud jeung tujuan nu eta anu diperlukeun pikeun pangakuan dina urang sistem saméméh anjeun ngawitan nu mana wae nu prosedur tina evaluasi, nyokot kana akun nu beda-beda prosedur aya di sistem hukum urang jeung lembaga beda dina muatan tina ieu fulfilmentsJawaban ka patarosan ieu anjeun bisa méré urang ayeuna leuwih hade prosedur lembaga di muatan tina perkembangannya: tanpa awal ieu indikasi, boh lembaga nu wadah nu kualifikasi tina résiko asing teu meunang nu mana wae nu mangpaat hasilna pikeun tujuan sorangan, sajaba kaleungitan waktu dina prosedur nu lila sarta pajeulit, nu bisa ngagagalkeun nawar. Atribusi of skor pikeun harti final klasifikasi dina kompetisi umum jeung keur Progression karir di P. Departemen Atikan, University jeung Panalungtikan (MIUR) ngaliwatan paménta kajawab ka administrasi patali, system urang masih culturally dipangaruhan ku konsep"kasaruaan"salaku unik kamungkinan pikeun pangakuan asing kualifikasi. salapan ieu abrogated jeung saméméhna prosedur sarua. Sadaya hak dina eusi ieu loka anu sipat tina Association, pikeun administrasi ladenan Eta diijinkeun pikeun baranahan atawa pamakéan nu mana wae nu eusi diterbitkeun pikeun tujuan non-komérsial jeung idin ditulis prior of the Association for administrasi jasa jeung jeung hiji eksplisit petik tina sumberna.