Ragu: parobahan tempatna dina paspor — general Discussion Forum

Hello, dina waktu sababaraha minggu kuring bakal ninggalkeun pikeun New York city. Kuring boga pertanyaan ngeunaan paspor. Dina januari, kuring geus, kanyataanna, robah tinggal, jeung mah paspor masih nu heubeul municipality of tinggal. Lamun kuring ngeusian kaluar ESTA kuring nunda alamat anyar, atawa naon anu ditulis dina paspor. Kuring teu ngarti yen paspor masih valid nepi ka tanggal kematangan saterusna dina pembaharuan fase dirobah ka municipality of tinggal, nu di antara hal séjén, lamun kaula teu salah kaprah, ieu téh teu dilaporkeun dina jelas dina paspor tapi dina jero chip). Pikeun kaamanan anu leuwih, tapi, saprak éta téh hiji parobahan