Tukang bakal jeung perjanjian: naon nya jeung sagala rupa pamungkas bakal jeung perjanjian

"Surat wasiat nyaéta hiji kalakuan anu revocable jeung nu sababaraha boga, keur waktu nu bakal geus ceased ka hirup, tina sagala zat atawa bagian ti eta"kabebasan ka dispose tina barang maranéhanana ku perjanjian ngan dina henteuna anggota kulawarga deukeut tapi, lamun testator geus deukeut baraya, bisa ngatur pikeun hiji surat wasiat téh ngan hiji bagian ti aset anak, tanpa watesan: taya sahijieun bisa renounce ka fakultas ditarikna, jeung unggal klausa atawa kaayaan ka revocabilità téh euweuh

Sistem hukum urang, nu mana wae nu tilu biasa bentuk surat wasiat, ka nu terus ditambahkeun nu disebut husus wills: ieu téh hiji bentuk pamungkas bakal jeung perjanjian gampang.

Pikeun ngedit eta anu cukup pikeun nulis di leungeun sorangan dibekelan of a bakal pamungkas dina naon bae lambaran kertas, tanggal eta jeung ngadopsi eta. Ngagambar nepi a bakal, eta kudu indit ka Notaris, anu, dina ayana dua saksi - bakal nunda di tulisan nu bakal nyatakeun. téh hiji tipe leungeun geura-giru remen Ieu téh hiji surat wasiat ka Notaris jeung saksi anu goblog eusi. Ayana dua saksi, Notaris narima tukang bakal sarta surat wasiat, nu bisa disegel ku testator dirina atawa ku Notaris dina waktu resi. nu wills nu dipaké ngan lamun teu mungkin pikeun ngagambar nepi a bakal di biasa Husus wills nyadiakeun keur nyederhanakeun tina formalities, tapi maranéhanana validitas diwatesan.