Arbitrase — Studio legale, Pengacara — Hukum internasional — Milan



ieu téh hiji prosedur nu hiji alternatif ka pangadilan nu ngidinan gancang leyuran sengketa komérsial, kaasup international. Putusan nu arbiter geus nilai a judgment pangadilan, teu appealable jeung bisa dieksekusi dina kalolobaan nagara deungeun hatur nuhun ka Nu ditangtoskeun drafting tina arbitrase klausa (arbitrase) jeung anu fundamental pentingna dina raraga pikeun nyingkahan waragad kaleuleuwihan atawa cacad.

Waragad tilu arbitrators boga kos maneh pisan nangtang. Arbitrase ieu kokotéténgan kana ayeuna jeung mistrust ku jalma anu mikir yén éta téh mahal atawa teu mastikeun neutrality of arbitrators. Ieu téh sabab perlu pikeun nyaho sababaraha aturan pikeun nyegah ieu drawbacks: pikeun leuwih jéntré, pindah ka artikel Vartui Kurkdjian kana aturan nepi ka teu nyieun kasalahan dina pilihan arbitrase: Di sababaraha nagara arbitrase komérsial loba nu leuwih loba dipaké di Italia. Ieu téh, ku kituna, mungkin aya nu rusia, cina atawa operator Éropa wétan ngajukeun ngagunakeun pikeun arbitrase komérsial dina kasus tina sengketa. Éta ogé pohara umum pikeun proposal manajemen nu mana wae nu arbitrase ku hiji arbitrase chamber wilujeng sumping di nagara ieu: chambers of arbitrase di chamber of commerce of Stockholm, jeung Wina nu utamana dear ka rusia jeung cina jeung boga reputasi alus dina watesan kompetensi boh dina watesan waragad. Lamun anjeun narima arbitrase di Rusia, eta kudu nyaho, yen aya pangadilan of arbitrase nagara nu beda-beda aturan panawaran ti kamar arbitrase swasta jeung nu anjeun teu kudu bingung ieu kolor jeung chamber of arbitrase di kamar dagang jeung industri moscow, nu hiji kamar normal arbitrase swasta, nu sarupa jeung maranéhanana geus aya di loba nagara kulon