Johnny Depp ngarobah ahli hukum saméméh sidang ngalawan urut manager

Dina dokumén éta disebut resigning ogé Adam R

Shot of adegan dina lila jeung tangled perang hukum nu nilik sabalikna Johnny Depp jeung urut managerSalaku dilaporkeun ku Deadline, aktor geus leungit ahli hukum-na utama saeutik leuwih ti opat bulan ti mimiti prosés pikeun (dugaan) panipuan jelema beunghar nu manéhna dituduh Joel jeung Ngarampog Mandel Manajemén Group (TMG). Nurutkeun informasi anu dikumpulkeun ku loka jeung nu dikandung dina hiji dokumén resmi filed jeung Mahkamah Agung Los Angeles, hukum sungut tina Manatt, Phelps jeung Phillips geus dibere amanat pikeun membela nu ngagugat di sidang, nu bakal dimimitian dina poé fifteenth agustus. Kanny, John Gatti, Benjamin G.

Naon nu urut manager geus gampang dipigawé

Nyapek, jeung tilu pagawé séjén nyandak leuwih Mona Z. Hanna Michelman Kurniawan Naha perobahan dina stroke anu teu jelas.

Tapi, eta bisa jadi (picilakaeun) pindah ka nunda déposisi disumpah yén Johnny kudu ngaleupaskeun di awal bulan méi.

Nu anyar patahanan bisa nyieun uas dina rotasi dilarapkeun ka Pangadilan pikeun extension. Waldman, tina Bagean Group, nu geus salamet aktor ti tuduhan keur rengse dina jalan aspal alatan belanja spree saprak awal kontrovérsi jeung TMG.

Tapi nurutkeun Deadline, eta bakal jadi hiji kasalahan, jeung pengacara baris terus ngagambarkeun béntang Pirates of the Caribbean.

Tangtu, Waldman sésa-sésa manusa kapercayaan Johnny dina ngabalukarkeun tilu puluh juta dollar ngalawan urut pengacara Jacob Mekar studio Mekar. Goodman, anu nurutkeun aktor bakal tanggung jawab, babarengan jeung Ngarampog jeung Joel Mandel Manajemén Group mismanagement of anak finances jeung finansial kacilakaan. Nu omzet nu ahli hukum pertahanan, Johnny Depp geus hiji baud ti blue teh henteu ngan keur jarak prosés, tapi ogé alatan anjog di ngan sababaraha minggu jauh ti hiji jurus tangguh persis ditangtukeun ku tim Manatt, Phelps jeung Phillips, di gawe babarengan jeung Waldman. Angin maret, nu pool of ahli hukum geus ditampik di lapidary declaration dina hiji conto maju ka bulan nopémber ti TMG pikeun ménta ti pangadilan an order of dijual lima sipat aktor di Los Angeles, ku cara repayment injeuman lima juta dollar dibales ku urut manager 'Kaptén Jack Sparrow' jeung katingalina kungsi repaid.

Sabab Johnny accuses Joel jeung Ngarampog Mandel geus ditipu, ieu kamari teu sarua jeung manéhna.

Nurutkeun dua, aktor bakal teu geus complied jeung finansial arrangements vis-à-vis maranéhanana pausahaan jeung teu tangtu kudu mayar bagian tina karya. Sajaba ti éta, urut manager ngaku yén opat puluh juta hutang of the Pirates of the Caribbean béntang anu teu disababkeun ku TMG, tapi rada ti jalan kahirupan jadi exaggerated jeung leuwih luhur Johnny. Dina bulan juli, hakim pangadilan Teresa Beaudet maréntah yén belanja spree nu ngagugat nu nyimpang ka sengketa. Tapi, manéhna geus dibikeun Joel jeung Ngarampog Mandel kamungkinan ngalebetkeun hiji conto anyar pikeun santunan di hormat tina béntang. Kamajuan anyar anu rencanana pikeun awal may, jeung surat penting jeung sah ti kang Ganjar, tapi abandonment of sungut nu Manatt, Phelps jeung Phillips (anu geus teu dileupaskeun mana wae nu pernyataan ngeunaan eta, sahenteuna pikeun momen) geus robah kartu dina tabel.