Kumaha pikeun Nyieun Protokol Observational - Hirup Sakola

tapi ogé bantuan gede pikeun guru sakola

Dina tutorial ieuurang bakal obrolan ngeunaan protokol observational Protokol pikeun observasi mangrupa alat anu dipaké utamana ku professional saperti pedagogues.

anjeun kudu nuturkeun sacara saksama sababaraha aturan

psikolog jeung widang biologi. pikeun niténan obyektif sorangan karya jeung sababaraha paripolah anak murid Dina raraga pikeun protokol observasi alat anu dipake keur jalma anu nulis eta.