Ngalaman Karuksakan dina kacilakaan mobil jeung malpractice médis

Jeung bantuan urang anjeun bisa meunangkeun, tanpa ngabogaan pikeun ngabedakeun nu mana wae nu expenses, ganti pikeun karuksakan alatan kacilakaan mobil, karya kacilakaan, jeung malpractice médis. Asuransi bakal teu mayar jeung duit pikeun a pengacara jeung pikeun pamariksaan médis kuring kungsi

Untungna, maranéhanana geus diantisipasi sadaya expenses jeung santunan anjeun shooting bagian maranéhanana. Hatur nuhun University avenue ka Lecce ku bike, mobil di lalu lintas nu aya, tapi poé nu jeung hiji jelema bodo teu bisa geus katempo kuring jeung I invested di tengah crosswalk a, deukeut obelisk.

Kuring hayang hatur kabéh staf sabab saprak poé di rumah sakit jeung nepi ka kuring meunang ganti mah geus ngarandapan. Kami bungah geus dipilih Ganti Gampang, sabab kuring geus dirojong di wewengkon di handap ieu of praktek ganti pikeun karuksakan pikeun hiji kacilakaan lalulintas jalan, sabab nu kuring dilaporkeun narekahan tina pigeulang jeung sintreuk tina pecut. Service ieu timely jeung, di luhur kabéh, nu total pangrojong dipirig kuring pikeun meunangkeun santunan katuhu dina waktu anu pohara singget.