Perampokan di villa nu: opat puluh menit teror, Pengacara a, jeung pamajikan nyita



jeung pamajikan dilaksanakeun panangan dina panangan ku garong nu escorting kamar di kamar sabab eta dituduhkeun di mana maranéhanana éta terus duit jeung mulia, dua léngkah ti Electric Tognana. Nu commando, sanggeus ngabogaan terrorized pasangan, ransacked salaku worthlessness kapanggih di villa nu: duit tunai, jewels jeung jam tangan tina nilai nu boga, kaasup Rolex. Nilai loot, masih ngitung jeung precision, sababaraha puluhan rébu euro. nepi ka maranehna maok ka ahli hukum jeung hakim, jujur kuring teu ngaraos sorry, jeung lamun isukan maranéhanana indit pikeun nyokot kaluar HAKIM ti imah ka imah, kuring abah. Nepi ka hukum urang jeung urang magistrates bakal sok di sisi penjahat tinimbang korban, ieu bakal terus jeung komo parah. Katolik budaya kénca geus sok katempo preman salaku ‘leungit domba’ tinimbang salaku hiji ancaman pikeun kasaimbangan pausahaan. Hasil urang nempo eta dina dasar sapopoé jeung nu ngembang kekerasan teu ngan sawawa tapi ogé barudak anu nganggap diri paria ku hukum, nu sok piara palaku ti korban.

Jeung Abel, manéhna anu nyangka. Jeung sakabeh robberies (hukum) nu dipigawé ku manéhna geus jadi pengacara (jadi ditangtayungan ku ngadaptar). jeung hiji ngalaman masih di nuju. Urang ngaharepkeun dina hiji pasar bébas, jeung tanpa harga resale pangropéa dunya hukum. ayeuna lamun bakal dicokot, nu pangacara bakal dipenta pikeun membela eta di kantor. diajar hirup, utamana nu ahli hukum, lamun kuring geus nepi ka sisi-ulah sagalana sabab anjeun dikutuk triple tina kalimah maximum sabab jeung hakim pd, anjeun bisa make kurang ti hiji bulan panjara. Kuring satuju pikeun nampa informasi promosi, ngalakukeun analisis statistik, jajal pamanggih ku nu Boga, kuring Idin ka dipake ku nu Boga mah data pribadi keur profil tujuan jeung narima usulan jeung jasa dina garis jeung karesep mah jeung kapentingan mah kuring Satuju pikeun nampa informasi promosi, ngalakukeun analisis statistik, pamadegan ukur ku pihak katilu insinyur jeung profilativi, boh sorangan jeung pihak katilu, pikeun ningkatkeun pungsi jeung ngirim ka anjeun advertisements jeung eusi dina garis jeung karesep anjeun