Anu urang — PASAR ANAK — TOKO ANYAR JEUNG DIPAKÉ KUALITAS BARUDAK



A pasar nu teu kakurangan ti krisis, yén ANAK, pakean, toys jeung alat ti nepi ka opat belas taun umur, boh dipaké jeung anyar, jeung barang utamana branded

Model bisnis nu meets kabutuhan anyar kulawarga, nyadiakeun layanan dina konteks di mana eta study, boh jeung hal ka dijual, boh salaku wasalam make deui

Format inovatif, basajan jeung diadaptasi ka kabutuhan affiliates, pikeun nyieun pakasaban teu ngan bisnis tapi fun